На Львівщині 80-річний водій збив пішохода та втік з місця ДТП

Фото автомобіля винуватця ДТП
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Правоохоронці встановили особу зловмисника завдяки записам з камер спостереження

У Львівському районі невідомий водій збив 49-річного львів’янина та втік з місця аварії. Згодом завдяки записам з камер спостереження правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника — ним виявився 80-річний мешканець Львова. У чоловіка конфіскували автомобіль на період з’ясування обставин аварії, повідомила поліція Львівської області у четвер, 8 лютого.

За даними правоохоронців, ДТП сталася 7 лютого на дорозі між селами Шопки та Підгайчики Львівського району. Там, близько 17:50 невідомий водій збив 49-річного пішохода та втік з місця аварії. Внаслідок ДТП потерпілий львів’янин отримав травми, через які його госпіталізували. 

Завдяки записам з камер спостереження правоохоронцям вдалося встановити автомобіль, на якому зловмисник збив пішохода, та особу самого водія. Ним виявився 80-річний житель Львові за кермом LADA Granta. Після того, як поліція визначила місце перебування злочинця, його автомобіль вилучили та відправили на спецмайданчик.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 80-річному львів’янину загрожує до трьох років обмеження волі з забороною керувати транспортом. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності