63-річний водій Opel Vivaro загинув внаслідок зіткнення з Mitsubishi на Самбірщині

63-річний водій Opel Vivaro загинув внаслідок зіткнення з Mitsubishi на Самбірщині

Ще восьмеро людей отримали травми

1 лютого близько 16:57 на автодорозі Львів - Ужгород поблизу села Луки, Самбірського району 63-річний водій автомобіля Opel Vivaro, мешканець Самбора виїхав на зустрічну смугу руху і зіштовхнувся із зустрічним автомобілем Mitsubishi L200, яким керував 24-річний житель Полонного, що у Хмельницькій області. Про це 2 лютого повідомила поліція Львівської області.

Внаслідок ДТП троє пасажирів Opel Vivaro, всі мешканці Самбора, отримали травми. Двох із них госпіталізували в Самбірську центральну районну лікарню, ще одного, 65-річного чоловіка, у стані коми доправили до відділення невідкладної допомоги лікарні Святого Пантелеймона у Львові. Туди ж доставили чотирьох пасажирів Mitsubishi L200, але їх після лікарського огляду і надання медичної допомоги відправили додому.

Водій Opel Vivaro від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні Самбірської ЦРЛ, а керманич Mitsubishi L200 — госпіталізований в травматологічне відділення Самбірської лікарні з рваною раною верхньої губи і закритим переломом лівого колінного суглоба.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності