Троє депутатів Сокільницької громади отримали повістки під час сесії

Троє депутатів Сокільницької громади отримали повістки під час сесії

Ще троє депутатів, які не були присутніми на засіданні, пізніше погодилися пройти звірку даних

У понеділок, 29 січня, у Сокільницькій сільській раді пройшла 58-ма позачергова сесія, під час якої троє депутатів отримали повістки. Інформацію про це підтвердила інспекторка з військового обліку Сокільницької сільради Людмила Клюфас у коментарі LVIV.MEDIA. Відео із зали засідань опублікували 30 січня на YouTube-каналі Сокільницької ТГ.

На оприлюдненому відео видно, як інспекторка з військового обліку Людмила Клюфас наприкінці сесії повідомила депутатам про вручення повісток. Вона зазначила, що повістки вручають добровільно, тож охочі можуть підійти до неї та забрати повістку. “Вас викликають для звірки облікових військових даних. Ви маєте право не підписуватися, але у вас є обов’язок перед державою”, — заявила депутатам інспекторка з військового обліку Сокільницької сільради.

За словами голови Сокільницької громади Тараса Сулимка, щонайменше троє депутатів погодилися уточнити свої дані. Йдеться про Володимира Бордуна, Романа Марка та Юрія Полуситка.

Людмила Клюфас у коментарі LVIV.MEDIA зазначила, що ще троє чоловіків-депутатів, які не були присутніми на сесії, пізніше погодилися пройти звірку даних. За словами інспекторки, інші депутати наразі не виявили бажання отримати повістку, один із них просив про відтермінування у зв'язку з відрядженням. Загалом депутатами у громаді є 18 чоловіків.

“26 січня нам прийшло розпорядження від Третього відділу Львівського РТЦК, згідно з яким ми мали сповістити депутатів Сокільницької ТГ. Найближчим часом я прийшла на сесію і вручила повістки. Таке відбувається у всіх територіальних громадах”, — розповіла Людмила Клюфас.

Нагадаємо, наприкінці січня під час сесії у Червоноградській міській раді повістки вручили семи депутатам. Представники ТЦК хотіли видати повістки десятьом депутатам, які раніше не приходили ВЛК, однак троє з них не були присутніми у сесійній залі. Мер Червонограда повістку не отримав, оскільки має бронь.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності