Семи депутатам вручили повістки під час сесії у Червоноградській міській раді

Семи депутатам вручили повістки під час сесії у Червоноградській міській раді

Мер Червонограда повістку не отримав, оскільки має бронь

Семеро депутатів Червоноградської міської ради отримали повістки від представників ТЦК під час засідання сесії, яка відбулася у четвер, 25 січня. Військкоми прийшли до міськради перед засіданням, інформацію про це підтвердив мер Червонограда Андрій Залівський у коментарі LVIV.MEDIA. Також відео із моментом вручення повісток потрапили до мережі.

Представники ТЦК хотіли вручити повістки десятьом депутатам, які раніше не приходили ВЛК, однак троє з них не були присутніми у сесійній залі. Відомо, що повістки отримали семеро депутатів, йдеться про:

  1. Андрія Войтовича (“Європейська Солідарність”);
  2. Володимира Кашубу (“Народний рух України”);
  3. Івана Кудрика (“Свобода”);
  4. Михайла Лапця (“Голос”);
  5. Петра Остапюка (“Європейська Солідарність”);
  6. Мирослава Пущика (“Європейська Солідарність”);
  7. Олега Шеремета (“Українська Галицька партія”).

“Основна частина (депутатів — ред.) вже була в Червоноградському ТЦК. Є десять депутатів, кажу відкрито, які категорично не хочуть до нас прийти. Я хочу запросити їх пройти ВЛК для уточнення облікових військових даних. Представник ТЦК вручить повістку, хто відмовляється — є акти відмови, прошу їх підписати“, — зазначив представник ТЦК перед засіданням сесії.

Повістки не отримали троє депутатів: Віталій Гаманюк (“Батьківщина”), Віталій Риндик (“Європейська Солідарність”) та Григорій Шевчук (“Слуга Народу”), адже вони не були присутніми на сесії. Мер Червонограда Андрій Залівський зазначив, що йому повістку не пропонували, адже він раніше вже приходив до ТЦК: “Я пройшов звірку облікових даних, в мене є бронь”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності