У наркоторговця в Дрогобичі вилучили марихуану на один мільйон гривень

У наркоторговця в Дрогобичі вилучили марихуану на один мільйон гривень
Фото: Національна поліція України

Наркотики злочинець зберігав в пакетах, згортках та банках

У Дрогобичі правоохоронці затримали раніше засудженого 31-річного наркоторговця. Під час обшуків у рецидивіста вилучили марихуану загальною вартістю близько мільйона грн. Про затримання зловмисника повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 25 січня.

За даними правоохоронців, раніше судимий 31-річний мешканець Дрогобича виготовляв та продавав марихуану місцевим мешканцям. Кілька випадків продажу працівникам поліції вдалося задокументувати. «Замовлення злочинець приймав телефоном, а товар клієнти отримували при зустрічі, безпосередньо вдома у підозрюваного», — уточнили в Львівській обласній прокуратурі.

«Під час санкціонованого обшуку, виявили та вилучили у нього банки, пакунки та згортки з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», електронні ваги, засоби для фасування, значну суму коштів, зароблених з продажу наркотиків, та інші речові докази», — розповіли в поліції.

Загалом у нього вилучили наркотики на суму близько мільйона грн. 31-річному мешканцю Дрогобича повідомили про підозру у незаконному виготовленні та збуті наркотиків, наразі він перебуває під вартою. Рецидивісту загрожує до десяти років ув’язнення. Наразі триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності