Ольга Березюк втратила мандат депутатки Львівської обласної ради

Ольга Березюк втратила мандат депутатки Львівської обласної ради

У жовтні вона написала заяву про складання депутатських повноважень за станом здоров’я

Львівська обласна рада достроково припинила повноваження своєї колеги Ольги Березюк. За це рішення у четвер, 28 грудня проголосували 48 обласних обранців. Ольга Березюк входила до фракції партії “Європейська солідарність” та працювала в комісії комунального майна. З початку повномасштабного вторгнення депутатка перестала відвідувати сесійні засідання облради, а в жовтні 2023 року написала заяву про складання депутатських повноважень за станом здоров’я.

26 жовтня Львівська облрада розглядала її заяву про складання повноважень. Однак тоді припинити її повноваження не вдалось: за таке рішення проголосував 41 депутат обласної ради з потрібних 43.

Ольга Березюк з 2016 по 2018 роки займалася інформаційною політикою Львівської обласної державної адміністрації, була речницею глави ЛОДА Олега Синютки. До того вона працювала на різних посадах на ТРК “Львів”.

Нагадаємо, що 14 листопада під час 20-ї позачергової сесії Львівської обласної ради склали присягу троє нових депутатів. Підприємець та волонтер Назарій Острозький від Української галицької партії замінив свого однопартійця Юрія Фольварочного, який більш ніж пів року тому склав мандат. Начальник юридичного відділу Львівської облради Ярослав Гасяк і священник Микола Біляк від “Європейської солідарності” замінили раніше вибулих депутатів Григорія Козловського і Миколу Седіла.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності