На Львівщині засудили рецидивістку, яка вкрала 30 тис. грн в будинку мешканця Пустомит

На Львівщині засудили рецидивістку, яка вкрала 30 тис. грн в будинку мешканця Пустомит

До цього її 13 разів засуджували за різні злочини

На Львівщині до восьми років позбавлення волі засудили рецидивістку, яка вкрала 30 тис. грн в будинку мешканця Пустомит. Про це йдеться у вироку, розміщеного на Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Справу 18 грудня 2023 року розглянув Пустомитівський районний суд Львівської області. На лаві підсудних сиділа уродженка м. Нікополь Дніпропетровської області ромської національності, яка у 1987-2023 13 разів була засуджена за різноманітні злочини.

Суд встановив, що 2 березня 2023 року близько 12:14 обвинувачена, скориставшись тим, що у замку хвіртки обійстя мешканця Пустомит був ключ, зайшла до нього на подвір’я. Після цього вона через незачинені вхідні двері проникла у будинок, пройшла в одну з кімнат і викрала з шафи 30 000 грн. Згодом зникнення грошей виявила донька потерпілого. Сама обвинувачена не визнала, що вкрала гроші. Вона підтвердила, що справді разом зі своїм спільником незаконно проникла на подвір’я потерпілого, однак, за її словами, гроші забрав її напарник, хоча вона нібито просила його цього не робити.

Заслухавши аргументи сторін та докази судової експертизи, в тому числі відбитки пальців, зняті на місці злочину, суддя визнав доказаним факт скоєння підсудною крадіжки в будинку мешканця Пустомит. Так, на записі камер відеонагляду, які встановлені в місті, видно, що того дня обвинувачена справді перебувала на подвір`ї потерпілого, однак жодних інших осіб з нею не було. Згодом вона також сама пішла на зупинку громадського транспорту, де сіла в маршрутний автобус і поїхала з міста.

З огляду на наведені стороною обвинувачення докази вини обвинуваченої її засудили до восьми років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності