У Дрогобичі відкрили багатоквартирний будинок для переселенців

У Дрогобичі відкрили багатоквартирний будинок для переселенців

У 12 квартирах житимуть близько 60 людей

У Дрогобичі відкрили перший на Львівщині швидкозбірний каркасний багатоквартирний будинок для внутрішньопереміщених осіб. На його побудову витратили понад 17,5 млн грн, написав начальник Львівської ОВА Максим Козицький у четвер, 23 листопада.

За його словами, це перший на Львівщині швидкозбірний каркасний багатоквартирний будинок, збудований з нуля для внутрішньопереміщених осіб. У ньому є 12 квартир, у яких поселять близько 60 людей. Житло в цьому будинку отримали багатодітні сім’ї, сім’ї захисників та захисниць, а також ті, в яких є особи з інвалідністю.

«Звели його за канадською технологією дерев’яного будинкобудування. Від інших вона відрізняється швидкістю виконання робіт, витривалістю конструкції, енергоефективністю та екологічністю. У двоповерховій будівлі є 12 квартир, врахували вимоги безбар’єрності. Навесні плануємо дати старт зведенню ще трьох таких будинків у цій громаді.», — розповів Максим Козицький.

На будівництво витратили понад 17,5 млн грн. За словами начальника ОВА, більшість цих грошей надійшла з державного бюджету, а решта — з місцевого та обласного.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності