Британські благодійники привезли на Львівщину 35 позашляховиків для ЗСУ

Британські благодійники привезли на Львівщину 35 позашляховиків для ЗСУ

Загалом із березня з Великої Британії для потреб фронту надійшло понад 260 авто

Британські фермери та волонтери особисто привезли на Львівщину ще 35 позашляховиків для українських воїнів. Про це повідомив глава ЛОВА Максим Козицький.

У суботу, 18 листопада, ці авто передали Повітряному командуванню «Захід», 24 бригаді імені Короля Данила, 125 і 150 бригадам тероборони та іншим формуванням. Позашляховики допоможуть воїнам пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених і рятувати життя побратимів й мирних жителів, які залишаються у зоні активних бойових дій. Загалом від березня з Великої Британії для потреб ЗСУ надійшло понад 260 автівок.

Дякую за ініціативу “Пікапи для миру” великому другові України – британському фермеру Марку Лерду, який підтримує нашу державу з 2014 року, а також усім небайдужим людям зі Сполученого Королівства, які віддають свій транспорт і жертвують кошти, аби наповнити його тим, чого потребують наші захисники та захисниці. Дякую вам за те, що вірите в Україну та українців. Разом з вами й наша віра у себе та перемогу набагато міцніша”, – заявив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності