Працівники Золочівської міськради передали воїнам ТРО автомобіль, Mavic T3 та Starlink

Працівники Золочівської міськради передали воїнам ТРО автомобіль, Mavic T3 та Starlink

Автомобіль та інше військове обладнання працівники міськради придбали за власні кошти

Працівники міської ради Золочівської громади за власні гроші купили та передали воїнам територіальної оборони пікап Ford Ranger, безпілотник Mavic 3T та Starlink. Про це повідомив у вівторок, 24 жовтня, голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Кошти на Ford Ranger працівники Золочівської міської ради збирали впродовж місяця. Його закупили у Європі та полагодили у Золочеві. Вартість автомобіля — 225 тисяч грн, ремонт обійшовся ще у 35 тисяч грн, розповів Ігор Гриньків, голова Золочівської міської ради.

З першого дня війни кожен працівник міськради, отримуючи зарплату, частину свого заробітку віддає головному бухгалтеру Золочівської міської ради. В такий спосіб акумулюється певний фонд, і всі ці кошти ми даємо на підтримку війська. З перших днів війни ми також купували військове спорядження разом з автомобілями,” — розповів LVIV.MEDIA міський голова Золочева Ігор Гриньків.

До того ж для військових 103-ї бригади територіальної оборони працівники міської ради придбали Mavic 3T та Starlink. На дрон, оснащений тепловізором, Золочівська міська рада витратила 180 тисяч грн. Супутникова система зв’язку Starlink коштувала 25 тис. грн.

“Зараз ми ремонтуємо для одного військового підрозділу, який дислокується в Запоріжжі, автомобіль, який також найближчим часом поїде у військовий підрозділ, щоб хлопці могли виконувати бойові завдання”, — додав Ігор Гринків.

Також працівники Золочівської міськради спільно з партнерами з Тернополя придбали автомобіль, який передадуть у батальйон спеціального призначення “Донбас” 15 Слов'янського полку Національної гвардії України. У вересні працівники Золочівської міської ради передали воїнам ЗСУ пікап Nissan Navara, а перед тим — мікроавтобус Volkswagen.

До складу 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України входить багато мешканців Золочівської громади, сусідніх Бродівської, Буської та інших громад. Міський голова також зазначив, що вони допомагають не лише 103 ОБрТрО, а й багатьом іншим військовим підрозділам, в складі яких як є мешканці громади, так і немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності