Британські фермери передали ЗСУ ще дев’ять позашляховиків

Фото: Львівська ОВА

У межах благодійної ініціативи “Пікапи для миру” британці передали вже 215 автомобілів

У середу, 18 жовтня, в межах ініціативи “Пікапи для миру” британські благодійники передали дев’ять автомобілів для українських захисників. Позашляховики отримала 107-ї окрема бригада територіальної оборони та 141-ї окрема стрілецька бригада ПК “Захід“ Повітряних Сил ЗСУ. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

У час війни ми по справжньому зрозуміли, що означає побажання мирного неба. І сьогодні цю важливу місію виконують наші оборонці з ПК Захід. Автівки - це надзвичайно вагомий внесок у забезпечення мобільності наших військових і левова частка цих авто піде саме на забезпечення потреб протиповітряної оборони”, — сказав перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

До цього ж, фермери Великої Британії передали медикаменти й генератори. Слова підтримки британці написали у листівках, які також передали українським військовим.

Цим візитом ми засвідчуємо підтримку Україні. Ми чудового розуміємо, що ви стоїте не лише за власну державу, а й за демократію всього світу. Мої онуки, яким 6 та 4 роки, також написали на листівках побажання для українських військових, я постійно розповідаю їм про Україну, про те чому ми допомагаємо, адже ви відстоюєте і їхнє майбутнє”, - сказав Кіф Доусон, один з організаторів акції.

Благодійну ініціативу “Пікапи для миру” започаткував британський фермер Марк Лерд. З 2014 року він допомагає українським військовим. Цю акцію підтримали й інші аграрії Великої Британії. Фермери переважно віддають власні автомобілі, а також завантажують їх гуманітарним вантажем. В межах цієї ініціативи на потреби ЗСУ передали вже 215 машин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності