У Дрогобичі поліція знайшла чоловіка, який вбив 47-річну дружину гантеллю та втік

Фото: Нацполіція

За вбивство чоловікові загрожує до 15 років тюрми

У Дрогобичі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини. Правоохоронці встановили, що 54-річний дрогобиччанин вранці 2 листопада вдарив дружину по голові металевою гантеллю — від отриманих травм потерпіла померла на місці. Про це повідомили у Нацполіції 3 листопада.

Поліція встановила, що 54-річний чоловік вдарив його 47-річну дружину металевою гантеллю під час конфлікту. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Медики встановили, що потерпіла отримала відкритий перелом черепа. Вдаривши дружину підозрюваний втік та переховувався неподалік райцентру у дачному кооперативі, де його й знайшли правоохоронці. Тіло загиблої за кілька годин виявив родич, який зателефонував у поліцію.

Розшукували підозрюваного оперативники Управління карного розшуку та співробітники управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники груп реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції.

Чоловікові повідомили зловмиснику про підозру за фактом умисного вбивства. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. Наразі йому готують запобіжний захід.

Нагадаємо, у четвер, 2 листопада, журналісти LVIV.MEDIA із власних джерел у правоохоронних органах дізналися, що у Дрогобицькому районі розшукують 54-річного чоловіка, який убив дружину та втік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності