Вбив та розчленував: у Моршині затримали львів’янина, якого підозрюють у вбивстві жінки

Фото: поліція Львівщини
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років

На Львівщині затримали та повідомили про підозру 40-річному мешканцю Львова. Його підозрюють у жорстокому вбивстві жінки.

Про це повідомляють у поліції Львівщини.

28 серпня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на вулиці Тараса Шевченка у Моршині чути трупний запах. Прибувши до помешкання правоохоронці виявили тіло 50-річної львів’янки з ознаками насильницької смерті.

Як встановили правоохоронці, 18 серпня жінка розпивала алкогольні напої разом із 40-річним львів’янином. Між жінкою та чоловіком виник конфлікт під час якого останній вдарив львів’янку декілька разів по голові. Від отриманих травм вона померла на місці події.

Надалі, аби приховати злочин, зловмисник затягнув тіло жертви до ванної кімнати та розчленував. Після скоєного він втік.

Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його. Чоловіку оголосили про підозру в умисному вбивстві. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності