Мешканка Львівщини намагалася ввезти в Україну шкурки песця та техніку на пів мільйона гривень

Мешканка Львівщини намагалася ввезти в Україну шкурки песця та техніку на пів мільйона гривень

У порушниці конфіскували незадекларований товар та автомобіль

44-річна мешканка Яворова, що на Львівщині, спробувала незаконно провезти через кордон хутро песця, ховаючи його під оббивкою сидінь свого авто. Крім того вона ховала у вантажному відсіку техніку Apple. Вартість незадекларованого вантажу склала близько 500 тис. грн, повідомила пресслужба Львівської митниці у п’ятницю, 3 листопада.

За даними правоохоронців, 44-річна мешканка міста Яворів поверталася до України з Польщі через пункт пропуску «Шегині - Медика». Жінка керувала мікроавтобусом Peugeot Boxer, а у декларації вказала, що перевозить з собою лише два дивани, автозапчастини і продукти. Проте, під час огляду машини правоохоронці виявили, що в різних частинах автомобіля порушниця заховала незадекларовані товари.

У порожнинах та в спеціально підготовлених нішах мешканка Львівщини перевозила п'ять ноутбуків  MacBook, чотири смарт-годинники Apple Watch та 30 зарядних пристроїв Apple. Крім того, під оббивкою сидінь мікроавтобуса жінка заховала 25 необроблених шкурок песця. Загалом прихований вантаж правоохоронці оцінили у 500 тис. грн. 

У 44-річної порушниці вилучили усі незадекларовані товари. Крім того, правоохоронці конфіскували мікроавтобус через те, що в ньому облаштували різноманітні сховища. Мешканці Львівщини загрожує штраф у 500 тис. грн, справу розглядатимуть в суді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності