Майже 6 тис. саджанців дерев висадили 21 жовтня у Зіболківському лісництві Львівщини

Майже 6 тис. саджанців дерев висадили 21 жовтня у Зіболківському лісництві Львівщини

Саджали сосну звичайну, модрину європейську, дуб звичайний та ялину європейську

21 жовтня на території Зіболківського лісництва висадили 5800 сіянців із закритою кореневою системою на площі 1 га. Саджали сосну звичайну, модрину європейську, дуб звичайний та ялину європейську. Про це повідомляють на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Висадку організували Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства та Карпатський лісовий офіс ДП «Ліси України» спільно з громадською організацією «Добро.Дій» за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Львівської обласної ради.

В умовах повномасштабної війни висадка лісів набула ще більшого значення для наших усвідомлень та нашої стійкості. Коли ми бачимо, що залишають після себе окупанти, яка наша земля після їхньої тактики випаленої землі, виникає сум і розпач. Висаджуючи сіянці, занурюємось в атмосферу лісу, приходить розуміння, що життя триває. І в наших силах цьому сприяти”, – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Загалом 21 жовтня в області висадили 48,8 тис. дерев на площі 8,8 га. А у 2023 році у Львівській області висадили майже 6 млн дерев.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності