«Хочу посадити дерево»: львів’яни можуть долучитися до акції з висадки дерев

Акція з висадки дерев

Саджанець коштує від 3,5 до 7 тисяч гривень залежно від сорту дерева

У Львові стартувала традиційна благодійна акція «Хочу посадити дерево!». Охочі посадити саджанець можуть вибрати локацію та вид дерева з переліку, заповнити заявку, а після оплати долучитися до висадження. Заявки на висадку дерев прийматимуть до 12 жовтня 2023 року.

Львів’яни можуть обрати місце посадки й сорт дерева, який хочуть оплатити. Протягом місяця після оплати міські служби повідомлять благодійника про день і час висадки обраного дерева. Людина, що оплатила саджанець, зможе особисто взяти участь у його висадці.

Доглядатимуть дерева садівники Львова. Частину дерев висадять протягом жовтня-листопада цього року, частину — навесні наступного року.

«Закуповує саджанець благодійник, який зголошується у цій формі, а місто допомагає його привезти, посадити, встановити опори та забезпечити належний догляд. Важливо зазначити, що ми пропонуємо садити лише якісні сформовані саджанці з розсадників, вартість яких від 3500 до 7000 грн залежно від сорту», — розповіли в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Нагадаємо, що акція «Хочу посадити дерево» існує у Львові вже три роки. Також для озеленення міста цього року висадили «кліматичні» дерева.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності