У Львові на проспекті Свободи зріжуть аварійні дерева

У Львові на проспекті Свободи зріжуть аварійні дерева

На їх місце висадять молоді саджанці

У п’ятницю,13 жовтня, у Львові на проспекті Свободи зріжуть 5 аварійних дерев. До кінця місяця на їх місце обіцяють висадити молоді саджанці. Про це повідомили у Львівській міській раді.

За інформацією управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради, на проспекті Свободи зріжуть два клени, два каштани та 1липу. Усі вони в незадовільному стані: всихаючі, дуплавні, з прикореневою гниллю та пошкодженими гілками.

На їхньому місці вже до кінця місяця висадять молоді саджанці. Які саме дерева з’являться на проспекті Свободи, ще вирішують. Проте кількість висаджених дерев на цій ділянці перевищуватиме кількість зрізаних, кажуть в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міськради.

Нагадаємо, на Львівщині стартує акція зі створення лісів. 21 жовтня 2023 року Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства та Карпатський лісовий офіс ДП «Ліси України» спільно з громадською організацією Добро.Дій за підтримки Львівської обласної військової адміністрації та Львівської обласної ради організовують заходи з осіннього садіння лісу. Висаджуватимуть дерева на підготовлених локаціях у Львівських філіях ДП «Ліси України».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності