Саджанці дерев - де купити якісні в Україні

Дерева - це одні з найважливіших садових рослин, які виконують велику кількість корисних функцій: захищають від вітру та шуму, створюють особливий каркас, мікроклімат саду та його затишок, а плодові дерева, ще й щедро гостять смачним врожаєм.

Гарний та доглянутий сад - гордість садівника, але також - це робота яка вимагає зусиль, часу та турботи. Ключовим моментом у створенні власного саду є вибір якісного посадкового матеріалу та його характеристики. Слабкі саджанці дерев будуть погано приживлятись,  хворіти та не давати бажаного результату, а можливий  пересорт, що виявляється не відразу, може змінити плани посадки дерев у саду та розчарувати садівника. Щоб уникнути цих негараздів потрібно відповідально поставитись до вибору надійного продавця хорошого посадкового матеріалу.

Купити саджанці дерев найвищої якості Ви зможете в  інтернет - магазині “Рослини від Василя Івановича”. У каталозі магазину представлений широкий асортимент плодових та декоративних дерев, а також великий вибір іншого посадкового матеріалу. Також на сайті магазину функціонує блог в якому клієнти та гості магазину можуть отримати корисну інформацію та поради щодо садоводства та городництва.

Перевагою магазину “Рослини від Василя Івановича” є те, що:

  • понад 5 років він залишається одним з найнадійніших на ринку, тому що піклується про кожного клієнта;
  • магазин співпрацює з постачальниками з Польщі та Голландії, а також з місцевими садівниками, які надають найкращу продукцію, перевірену часом та якістю; 
  • магазин впевнений в якості представленого товару, тому надає гарантію в 180 днів на посаджені рослини;
  • компетентні працівники допоможуть підібрати саджанці дерев згідно з характеристиками присадибної ділянки клієнта, нададуть відповіді на будь-які запитання, щодо саджанця та допоможуть швидко та комфортно оформити замовлення;
  • кожне відправлення пакується в коробку з еко-картону, що гарантує товарний вигляд та якість матеріалу;
  • у магазині регулярно діє система сезонних знижок, тому ціни на саджанці дерев та інші товари дуже приємні;
  • при покупці товару на суму від 1500 грн доставка Укрпоштою безкоштовна по всій Україні;

В магазині “Рослини від Василя Івановича” ви можете вибрати та купити саджанці дерев плодових та декоративних, а також інших садових та городніх культур. Великий асортимент якісного посадкового матеріалу та турботливе ставлення команди до своє роботи гарантує красу та здоров’я  вашого саду!

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності