У Стрию покарали чоловіка, який обікрав у хостелі людину

в'язниця

Зловмисник вже був раніше судимий

Стрийський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який обікрав у хостелі людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 4 січня 2023 року у хостелі «Домашній затишок» у Стрию. Зловмисник поселився у кімнату у якій вже був поселений потерпілий. Дочекавшись поки останній засне, обвинувачений викрав з підвіконня телефон та витягнув з сумки гаманець у якому було 2,5 тис. грн. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному.

Обираючи покарання суд врахував, що чоловік є молодого віку та перебуває у цивільному шлюбі. За словами його цивільної дружини, на утриманні у них є малолітня дитина. За місцем проживання чоловік характеризується посередньо, не працевлаштований та вже притягувався раніше до кримінальної відповідальності. Окрім того, зловмисник не повернув викрадені речі потерпілому.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у скоєному, йому призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Втім, за сукупністю злочинів суд частково приєднав невідбуте покарання за вироком Шевченківського районного суду м. Львова від 21.04.2023 року та остаточно призначив покарання у виді 5-ти років 2-х місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові суд посилив покарання чоловіку, який скоїв розбійний напад на літню жінку. Зловмисник, погрожуючи канцелярським ножем, вкрав у жінки телефон і 300 гривень. Замість 3-х років позбавлення волі йому призначили 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності