На Львівщині покарали чоловіка, який обікрав у лікарні людину

суд
Фото: Freepik

Зловмисник вже був раніше судимий

Сколівський районний суд виніс вирок чоловіку, який викрав у лікарні в жінки майже 10 тис. гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що чоловік вже був раніше судимий, востаннє вироком Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 25 червня 2021 року до покарання у виді 3-х років 10 місяців позбавлення волі.

На початку січня цього року у коридорі відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Сколівська центральна лікарня». Зловмисник побачив через відчинені двері до гардеробної кімнати у відкритій шафі сумку, яка належала потерпілій. Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, чоловік викрав із сумки 6 тис. грн, 50 доларів та 200 злотих. Загалом він викрав грошей на загальну суму 9,9 тис. грн.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у крадіжці та призначив покарання у виді 5-ти років позбавлення волі.

Однак до покарання за цим вироком частково приєднали покарання, призначене вироком Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 12 квітня 2023 року та остаточно за сукупністю злочинів призначили покарання у виді  5-ти років 1 місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові суд посилив покарання чоловіку, який скоїв розбійний напад на літню жінку. Зловмисник, погрожуючи канцелярським ножем, вкрав у жінки телефон і 300 гривень. Замість 3-х років позбавлення волі йому призначили 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності