Обіцяв за гроші працевлаштувати за кордоном: у Львові затримали шахрая

Суд
Фото: pexels

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років

31-річного мешканця одного з сіл Львівського району підозрюють у привласненні коштів клієнтів, яким він обіцяв працевлаштування за кордоном, але домовленостей не виконав.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Зазначається, що підозрюваний створив фіктивний акаунт в одній з соціальних мереж, де розмістив оголошення про працевлаштування громадян за кордоном.

У березні за оголошенням звернулась 43-річна жителька міста Чернівці, яку зловмисник пообіцяв влаштувати на роботу в одну з клінінгових компаній у Республіці Польща. Під час «оформлення документів» жінка переказала на електронний рахунок зловмисника більше ніж 13,5 тисяч гривень як оплату за нібито бронювання вакансії, страхування для подальшого працевлаштування та оплати половини вартості квитка до місця роботи. Ці кошти чоловік привласнив, а домовленостей не виконав.

Під час санкціонованого обшуку, правоохоронці вилучили у нього банківські картки, засоби зв’язку, чорнові записи та інші речові докази.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Сокальський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який викинув неподалік села Боянець рештки тваринного походження. Зловмисника оштрафовано на 20,4 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності