У Дрогобичі тренерку з плавання визнали винною у булінгу учениці

Терези справедливості можуть похитнутися
Фото: Freepik

Вона обзивала дівчинку та хотіла не допустити до змагань

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав тренерку з плавання Наталію Логин винною в булінгу учениці. Їй присудили штраф 850 гривень. 

Про це йдеться в матеріалах справи.

Родичі учениці Дрогобицької ДЮСШ імені Боберського звернулись у поліцію через булінг від старшої тренерки. За версією слідства, із серпня 2020 року по січень 2023 року вона систематично психологічно тиснула на ученицю та негативно до неї ставилась. 

Зокрема, вона кричала на дівчинку, обзивала та погрожувала не допустити до спортивних змагань. Через це учениця почала боятися тренерів та не хотіла відвідувати заняття. Що саме стало причиною неприязного ставлення тренерки до учениці незрозуміло.

«У серпні 2020 року під час тренування тренерка у хамській формі вигнала ученицю з басейну на вулицю. За цей випадок тренерка в присутності завуча школи вибачилась перед матір’ю і дитиною, визнавши свою провину", — йдеться в матеріалах справи.

З 1 вересня 2020 року з дівчинкою почала займатися інша тренерка, з якою в неї склались чудові стосунки. Однак Наталія Логин продовжувала цькувати і ображати дитину.

Під час судового засідання батьки дівчинки описали кілька ситуацій, що свідчать про упереджене ставлення тренерки до учениці. Наприклад, вона не хотіла вносити ученицю до списків учасників змагань із плавання. Це підтвердили й інші тренери школи. Батьки звернулись до психолога, який підтвердив, що дівчинка піддавалась психологічному тиску.

Наталя Логин своєї провини не визнала. Вона зазначила, що родичі учениці не конкретизували, в чому саме полягало негативне ставлення до їх доньки. Вона додала, що не тренувала групу, до якої входила постраждала та не брала участі у відборі учасників на змагання.

Однак суд став на бік дівчинки та присудив тренерці виплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, суд засудив чоловіка до 9 років позбавлення волі за вбивство колеги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності