Прийшов в гості до друга та обікрав: на Львівщині чоловік за крадіжку потрапив за ґрати

тюрма

Зловмисника посадили за ґрати на 6 років

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який прийшов в гості до свого друга та обікрав його.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №444/280/23.

Інцидент стався у серпні минулого року, а вирок суд виніс у травні 2023-го. Чоловік прийшов в гості до свого друга та викрав мобільний телефон і 8,5 тис. гривень, що знаходилися у шафі.

У суді зловмисник свою вину у скоєному визнав. Він пояснив, що приїхав до свого друга, якого знає близько двох років. Коли зайшов у будинок потерпілого то побачив, що останній вже вживав алкогольні напої, та почали випивати разом. Також у будинку була мати чоловіка.

Коли потерпілий заснув, а його мати пішла до сусідів, він тим часом взяв гроші, телефон та пішов з будинку. Гроші він витратив на власні потреби, а телефон здав у ломбард.

Зазначається, що чоловік вже був раніше судимий. Суд визнав його винним у злочині та призначив покарання у виді 6 місяців позбавлення волі. Втім, за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим покаранням йому призначили 6 років позбавлення волі. Також з нього стягнуть 2,8 тис. грн на користь держави за проведення експертиз.

Нагадаємо, раніше на Львівщині суд виніс вирок чоловіку, який за два тижні тричі обікрав чужий будинок. Перший раз чоловік обкрадав будинок сам. Він пошкодив замок на вхідних дверях та викрав дві болгарки, дриль та електричний подовжувач. Наступні два рази зловмисник обкрадав будинок спільно зі своїм знайомим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності