Від 10 до 35 тис. дол.: сімейні фермерства та жіночі підприємства можуть отримати гранти

бізнес
Фото: Freepik

Заявки розглядатимуть поетапно з дедлайнами: 19 травня, 16 червня та 24 липня 2023 року

На Львівщині стартує грантова програма для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств. У межах програми планують надати близько 100 грантів від 10 тис. до 35 тис. доларів.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є крафтове виробництво, переробка харчових продуктів, виробництво косметичних, текстильних виробів, предметів домашнього вжитку, IT, виготовлення меблів та інших продуктів.

«Львівщина – рекордсмен з утворення сімейних фермерських господарств по Україні та  23% таких СФГ провадять свою діяльність під керівництвом жінок. Проєкт спрямований на підтримку актуальних потреб жінок-підприємиць та власників СФГ, зокрема їх економічної спроможності,  підвищення виробничої ефективності, розширення та виходу на зовнішні (міжнародні) ринки», - розповіла директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Зазначається, що програма спрямована на підтримку релокації бізнесу, запровадження інноваційних рішень, виходу на міжнародні ринки, оптимізацію бізнес-процесів тощо.

Заявки розглядатимуть поетапно з дедлайнами: 19 травня, 16 червня та 24 липня 2023 року. Для того, щоб подати заявку, необхідно заповнити документи та подати їх через онлайн-платформу.

Нагадаємо, на Львівщини оголосили конкурс серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств. Основною метою конкурсу є підтримка мікро-, малого та середнього бізнесу у відновленні та розширенні виробництва та підтримка місцевих підприємств, які створюють нові робочі місця на Львівщині для ВПО.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності