• Головна
  • Економіка
  • На Львівщині релоковані та місцеві підприємства можуть отримати до 10 тис. дол.: деталі

На Львівщині релоковані та місцеві підприємства можуть отримати до 10 тис. дол.: деталі

гроші

Підприємства можуть взяти участь у конкурсі

Львівське регіональне партнерство зайнятості оголошує конкурс серед мікро-, малих та середніх релокованих і місцевих підприємств у Львівській області.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Основною метою конкурсу є підтримка мікро-, малого та середнього бізнесу у відновленні та розширенні виробництва та підтримка місцевих підприємств, які створюють нові робочі місця на Львівщині для ВПО.

Загальний бюджет конкурсу становить 240 тис. дол., а максимальна одноразова сума гранту – до 10 тис. дол.

Отримати кошти можна на закупівлю обладнання та інструментів, оргтехніки та меблів, оренду плату за нежитлове приміщення та/або консультаційні послуги бізнесу.

Ознайомитись з Положенням про конкурс можна за посиланням. Подати заявку на участь у конкурсі потрібно до 31 березня 2023 року.

Нагадаємо, Львівська ОВА та «Ощадбанк» підписали меморандум про співпрацю. Ним передбачається запровадження нових продуктів для бізнесу та залучення до співпраці міжнародних програм. Підписаний меморандум передбачає активізацію співпраці між державним банком та обласною владою, яка зобов’язалася здешевлювати позики бізнесу за рахунок власних бюджетних можливостей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності