На Львівщині пенсіонер розпилив поліцейському в обличчя газовий балончик

пенсіонер
Фото: Freepik

Чоловіку призначили випробувальний термін

Сокальський районний суд Львівської області виніс вирок пенсіонеру, який розпилив поліцейському в обличчя газовий балончик.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №454/1722/23.

Інцидент стався наприкінці лютого цього року. Встановлено, що чоловік вчинив адміністративне правопорушення. Під час спілкування з правоохоронцями пенсіонер сів у свій автомобіль Chevrolet Lacetti та аби втекти, розпилив поліцейському в обличчя газовий балончик. Внаслідок таких дій правоохоронець отримав хімічний опік обох очей легкого ступеня.

У судовому засіданні зловмисник свою вину у скоєному визнав та просив суворо не карати. Суд врахував те, що чоловік є пенсійного віку та особою з інвалідністю ІІІ групи.

Його визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 1 року позбавлення волі. Однак звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, у Львові покарали пенсіонерку, яка милицею побила людину біля монастиря. Інцидент стався на початку березня перед воротами у Монастир Св. Альфонса на вул. Замарстинівська, 225. У судовому засіданні обвинувачена свою вину у скоєному визнала повністю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності