У Львові посадили за ґрати шахрайку, яка видурила у пенсіонерки понад 3 тис. дол.

гроші, долари

Жінці подзвонили та сказали, що її донька потрапила у ДТП і потрібні кошти на лікування

Сихівський районний суд м. Львова покарав шахрайку, яка видурила у літньої жінки 3 тис. доларів.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №464/6083/22.

Власне, разом зі спільниками шахрайка зателефонувала на стаціонарний телефон літньої жінки та повідомила, що її донька начебто потрапила в аварію та потребує невідкладної медичної допомоги за яку потрібно заплатити.

Далі спільник обвинуваченої прийшов до квартири жінки та представившись медичним працівником заволодів грошима у розмірі 3 тис. доларів та 25 тис. грн.

Під час розгляду справи шахрайка визнала свою вину у скоєному та відмовилася від дачі показань. Потерпіла подала цивільний позов на відшкодування 134,7 тис. грн.

Суд розглянув матеріали справи та визнав жінку винною у шахрайстві та призначив за скоєне 2 роки позбавлення волі. Також з неї стягнуть 134,7 тис. грн завданої матеріальної шкоди.

Нагадаємо, в Одесі піймали львів’янина, який впродовж кількох днів встиг обдурити на гроші чотирнадцятьох місцевих жителів. Відомо, що чоловік розмістив в інтернеті оголошення, у якому по 3 тисячі гривень продавав повербанки та просив у людей за них передоплату. Звичайно, після отриманих коштів продавець зникав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності