У Львові покарали пенсіонерку, яка милицею побила людину біля монастиря

суд
Фото: Freepik

Інцидент стався перед воротами у Монастир Св. Альфонса

Шевченківський районний суд м. Львова виніс пенсіонерці, яка біля монастиря вдарила металевою милицею людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/3440/23.

Інцидент стався на початку березня перед воротами у Монастир Св. Альфонса на вул. Замарстинівська, 225. Під час словесного конфлікту на ґрунті особистих неприязних відносин, пенсіонерка вдарила своєю алюмінієвою милицею у праву руку потерпілу.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину у скоєному визнала повністю. Тим часом потерпіла просила суд задовольнити її цивільний позов, а саме стягнути на її користь з пенсіонерки моральну шкоду у розмірі 100 тис. грн.

«Обвинуваченою було заподіяно їй тілесні ушкодження по оперованій руці та удари по голові, що призвело до головного болю, а також внаслідок таких дій, вона не може надавати допомогу своїй лежачій матері та здійснювати повноцінний її догляд», - йдеться з пояснень потерпілої.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав пенсіонерку винною у нанесенні легких тілесних ушкоджень та призначив штраф у розмірі 510 грн. Окрім того, вона повинна відшкодувати потерпілій завдану моральну компенсацію у розмірі 5 тис. грн.

Нагадаємо, у Львові звільнили від покарання пенсіонерку, яка прославляла російських військових. Жінка є пенсіонеркою, уродженкою м. Волгоград РРФСР. Бувши зареєстрованою у соціальній мережі «Однокласники», вона поширювала контент, у якому заперечується збройна агресія Росії проти України та виправдовується тимчасова окупація території України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності