До онуків з кокаїном: на Львівщині пенсіонер намагався перевезти контрабанду через кордон

До онуків з кокаїном: на Львівщині пенсіонер намагався перевезти контрабанду через кордон

На місці подушки безпеки в автомобілі був сховок для наркотиків

Правоохоронці на Львівщині перекрили канал контрабанди наркотиків.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За інформацією прикордонників, 63-річний мешканець Києва організував контрабандний канал переправлення важких наркотиків через кордон до столиці. Канал діяв майже рік і мав розгалужену клієнтську мережу.

Раз на 3-4 місяці, під виглядом відвідування доньки та онуків, зловмисник перетинав кордон та вирушав за «товаром» в одну з країн Західної Європи. Придбаний кокаїн чоловік приховував від прикордонно-митного контролю під обшивкою власного автомобіля «Міні Купер». На місці подушки безпеки в автомобілі був сховок для наркотиків.

Ввезений наркотик чоловік вроздріб збував десяткам наркозалежних клієнтів. Вони купували в нього кокаїн з рук в руки та оплачували готівкою. За один грам нелегального наркотику покупці платили по 150 доларів США.

Правоохоронці затримали організатора каналу під час спроби ввезення чергової партії наркотиків з-за кордону в одному із пунктів пропуску на Львівщині. Зі схованки вилучили майже 1,5 кг важкого наркотику, вартість якого на «чорному ринку» може становити понад 150 тис. доларів США.

Наразі зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Львові перекрили канал контрабанди психотропів з Нідерландів. Підозрювана поїхала в Амстердам для закупки оптової партії психотропних речовин. Вона купила близько 13 кг таблеток та 3000 марок ЛСД й сховала їх у валізі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності