У Львові перекрили канал контрабанди психотропів з Нідерландів: деталі

У Львові перекрили канал контрабанди психотропів з Нідерландів: деталі

Загальна вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить близько 16 млн грн

У Львові повідомили про підозру місцевому жителю та киянці, які займались контрабандою, зберіганням та збутом психотропних речовин.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

За даними слідства, підозрювана виїхала в Амстердам для закупки оптової партії психотропних речовин. Вона купила близько 13 кг таблеток та 3000 марок ЛСД й запакувала їх в обгортки з-під солодощів, склавши у валізу. Після чого жінка поїхала у Німеччину, а звідти автобусом відправила валізу в Україну.

Водночас у Львові посилку з вокзалу забрав місцевий житель. Він же потім забезпечував фасування та відправку «замовлень» по Україні. Загальна вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить близько 16 млн грн.

За процесуального керівництва прокурорів Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру зловмисниці з Києва за фактом контрабанди психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305 КК України), та мешканцю Львова за фактом зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України). Підозрюваним вже обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Наразі тривають слідчі дії й встановлюються інші причетні особи.

Нагадаємо, нещодавно на проспекті Червоної Калини патрульні помітили особу, яка поводилася підозріло і мала ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловіка зупинили і під час поверхневої перевірки у нього виявили згортки з невідомою речовиною.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності