Карети швидкої від Кореї та пільги на електроенергію: Козицький про головне за добу

Максим Козицький дивиться в кадр

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про події за 26 квітня

Корея передала на Львівщину 10 автомобілів швидкої допомоги. З них 6 поїдуть на Дніпропетровщину, 2 – залишать в нашій області. Ще по одній «швидкій» отримають Сумська та Закарпатська області. 

Про це Максим Козицький написав у своєму Telegram-каналі.

Також підприємства, у приміщеннях яких живуть переселенці, отримують електроенергію за ціною побутових споживачів. За березень вони сплатили 1,59 млн грн за спожиту електроенергію. За комерційною ціною вартість становила б 5,56 млн грн. Зекономлені кошти скерували на виплату зарплат працівникам та розвиток підприємництва. 

Чотири дрони придбала матір загиблого воїна зі Самбора. Вона передала їх підрозділу, в якому служив син — 80 десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ. Олександр Созанський був командиром батальйону. Він загинув цьогоріч у лютому. 

Крім цього, 32 домогосподарства на Золочівщині отримали корми для тварин від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО). Допомогу отримали родини, які прихистили переселенців та ті, хто найбільше постраждав від війни.

Золочівська громада передала авто для батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України. 

У квітні у Державному архіві Львівської області оприлюднили 90 справ Слідчого відділу НКВС Львівщини з 1939 року по 1950 рік із кримінальними справами. 

Від початку повномасштабної війни на Гарячу лінію Львівської області надійшло майже 127 тисяч дзвінків. Найчастіше люди телефонують щодо питань комунального господарства, соцзахисту, допомоги ВПО та транспорту. Гаряча лінія Львівської області працює за номером 112. 

Нагадаємо, на Львівщині виявили підпільний склад з «гуманітаркою» на мільйони гривень. Максим Козицький порівняв це із диверсією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності