Віцечемпіонок Європи з боротьби зі Львівщини відзначили у Львівській ОВА (фото)

Віцечемпіонок Європи з боротьби зі Львівщини відзначили у Львівській ОВА (фото)

Спортсменки отримали привітальні сертифікати на 50 тисяч гривень

У середу, 26 квітня, у Львівській ОВА відзначили віцечемпіонок Європи з вільної боротьби. Нещодавно львівські борчині Юлія Ткач, Алла Белінська та Оксана Лівач здобули «срібло» у своїх вагових категоріях на турнірі у Хорватії.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Загалом у змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів та спортсменок з 38 країн.

Так, під час візиту у ЛОВА, Юлія Ткач, Алла Белінська та Оксана Лівач отримали привітальні сертифікати на 50 тисяч гривень. Водночас відзнаки від області отримали й тренери борчинь.

«Дорогі спортсменки, завдяки вам у кожній державі Європи люди ще раз почули, що в Україні не лише сильні та сміливі захисники й захисниці, а й талановиті і професійні борчині.  Дякую, що не даєте жодним тривогам збити вас з головного шляху – шляху до чемпіонства. Дякую вашим рідним, які розгледіли ваш потенціал і відвели у правильну секцію. Дякую вашим наставникам. Ми пишаємось та надихаємось вами», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, нещодавно Львів’янин Павло Кордіяка встановив світовий рекорд і тим самим здобув звання «Найсильнішої людини Європи». Спортсмен також побував у Львівській ОВА, де з рук начальника ЛОВА Максима Козицького отримав подяку. Більше про те, як пройшов цей турнір, повсякденне життя, недосконалу роботу федерації та позицію щодо змагань українців на одному майданчику із росіянами, читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності