Меморіал для Героя і добудова школи-довгобуду: Козицький про головне на Львівщині

Максим Козицький

Голова ОВА Максим Козицький розповів про головні події на львівщині за 25 квітня

На фасаді Самбірського фахового медичного коледжу встановили меморіальну дошку випускнику–захиснику України Володимиру Коваліву. Він служив у лавах 103 окремої бригади ТрО ЗСУ та загинув у бою з окупантами у квітні 2022 року. Воїна нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

У 2023 році в селі Семенівка Львівського району завершать будівництво школи, яке розпочали ще у 2015 році. Воно тривало так довго через недостатнє фінансування. Після закінчення будівництва там зможе навчатися понад 200 учнів.

У Новороздільській міській лікарні запрацював сучасний електронний інфобокс. Тепер відвідувачі лікарні можуть отримати інформацію про лікарів та їхні послуги, структуру і керівництво медзакладу, а також – самостійно записатися на прийом до лікаря, залишити відгуки про отримані послуги. 

15 учнів та студентів зі Львівщини стали переможцями XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. 

До однієї із громад Яворівського району передали пожежний автомобіль JELCZ/STAR 244. Його надала польська добровільна пожежна команда з села Пікуличі у гміні Перемишль.  

У консультативно-координаційних центрах, які функціонують у кожному районі Львівщини і безкоштовно допомагають тим, хто потребує, за місяць надали понад дві тисячі послуг для переселенців та людей у складних життєвих обставинах. У ККЦ забезпечують психологічною, юридичною, гуманітарною та фінансовою допомогою. Також там надають консультації, скерування до лікаря та цільову допомогу у прихистки, де проживають переселенці. 

Нагадаємо, Максим Козицький відреагував на оборудки з гуманітарною допомогою. Він порівнює це з диверсією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності