• Головна
  • Новини Львівщини
  • Дві повітряні тривоги та зустріч із дружинами військовослужбовців: Максим Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Дві повітряні тривоги та зустріч із дружинами військовослужбовців: Максим Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Дві повітряні тривоги та зустріч із дружинами військовослужбовців: Максим Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Евакуаційним транспортом у Львівську область прибули ще 46 вимушених переселенців

Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області: о 00:09 цієї ночі була загроза ракетного удару через зліт МіГ-31К у Рoсії, о 2:29 була загроза застосування ударних дронів з території Рoсiї. У Львівській області спокійно. Поблизу столиці сили ППО знищили 8 «шахедів». На жаль, є влучання в інших областях.

Про це на своїй сторінці у Telegram написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

  • Евакуаційним транспортом у Львівську область прибули ще 46 вимушених переселенців.
  • Евакуаційними потягами у Польщу з нашої області вирушили 1654 ВПО.
  • У Куликові відбулася зустріч із дружинами військовослужбовців за участі керівництва територіальної громади та представників БФ «Карітас Жовква УГКЦ».
  • Стажування «Академія перших можливостей» дає добрі результати у Львівській ОВА. Тож її вирішили масштабувати й на райони Львівської області. Напередодні перші 9 молодих людей почали стажуватися у Яворівській РВА. Мета програми – сформувати у Львівській області нову генерацію державних службовців. Надати молоді більше можливостей для того, щоб долучатися до роботи в галузі державного управління. Такі програми стажування планують започаткувати в усіх районах області.
  • У школи сіл Салаші, Вороблячин, Смолин та селища Немирів курсуватиме новий повнопривідний «Школярик». Понад 3 мільйони гривень на його купівлю виділили з міського бюджету Яворова. Автобус довозитиме до школи близько 70 учнів, які проживають у навколишніх селах. Цьогоріч Львівська ОВА у співпраці з громадами області поставила собі за мету повністю закрити потребу Львівської області у транспорті для довезення учнів.
  • Ректор Київського університету права Юрій Бошицький та міський голова Бродів Анатолій Белей підписали меморандум. Документ передбачає співпрацю вишу та міста у підготовці майбутніх юристів, залучення студентів до участі в громадському житті та розвитку громади, а також підвищення кваліфікації працівників міської ради. Організувала візит ректора на Львівщину правознавиця родом з Бродів Лариса Серватович.
  • Хлопці та дівчата зі села Бортники Ходорівської громади згуртувалися і за допомогою патріотичних повстанських пісень збирають кошти на потреби ЗСУ. Лише під час Великодніх свят їм вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень. Раніше, у Різдвяний період, своїм талантом вони акумулювали для наших захисниць та захисників близько 220 тисяч гривень. Виступають у різних районах нашої області. Матимете можливість, підтримайте добру справу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності