На Львівщині звільнили від покарання водія, який збив людину

водій

Чоловік збив людину їдучи у сторону митного пропуску 25 лютого 2022 року

Мостиський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водія, який збив людину, рухаючись по зустрічній смузі.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №448/1290/22.

Аварія сталася 25 лютого 2022 року, однак суд виніс вирок лише у квітні 2023 року. Обвинувачений рухався на автомобілі Volkswagen Passat по трасі Львів-Шегині по зустрічній смузі, об’їжджаючи сергу з автомобілів, яку утворилася до митного «Шегині».

Побачивши перед собою декількох людей, які стояли на дорозі, водій зупинився. Однак надалі він продовжив рух та наїхав на потерпілого, який стояв за два метри від його автомобіля. Внаслідок удару потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю, у скоєному щиро розкаявся. Потерпілий зазначив, що після наїзду втратив свідомість та прийшов до тями вже у лікарні. Зазначив, що обвинувачений просив у нього пробачення та вони обумовили моральне відшкодування.

Так, суд визнав водія винним у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження та призначив покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, нещодавно Бродівський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водія, який здійснив смертельну ДТП на трасі Броди — Радехів. Внаслідок аварії від отриманих травм загинув водій легковика, ще 5 пасажирів автобуса були травмовані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності