На Львівщині звільнили від покарання водія, який в’їхав у бетонну огорожу

аварія
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Внаслідок аварії постраждало двоє пасажирів авто

Турківський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водія, який виїхав за межі дороги та зіткнувся із бетонною огорожею. Внаслідок аварії травми отримали два пасажири автомобіля.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №458/307/23.

Інцидент стався 8 січня на автодорозі Бориня-Боберка у с. Верхня Яблунька Самбірського району. 18-річний місцевий мешканець, водій автомобіля Daewoo Nexia, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся із бетонною огорожею.

Внаслідок аварії одна з пасажирок автомобіля отримала численні синці, перелом кісток та склепіння черепа і крововиливи. Ще одна пасажирка отримала закритий перлом ключиці, крижових хребців, множинні переломи кісток тазу, грудної клітини, синці, садна та надрізи на тильній поверхні лівої кисті.

У судовому засіданні водій визнав свою вину у скоєному повністю. Визнав, що аварія виникла з його вини через неуважність і нехтуваннями правилами дорожнього руху.

Потерпіла сторона заявила, цивільний позов не заявляла, що оскільки відсутні претензії матеріального та морального характеру. Також просили суворо не карати чоловіка.

Суд визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень. Йому призначили 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1 рік. Втім, його звільнили від відбування покарання встановивши випробувальний термін 1 рік.

Нагадаємо, раніше Яворівський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водійку мікроавтобуса, яка не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічне узбіччя та з’їхала у кювет, де транспорт перекинувся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності