У Львові водій уникнув покарання за збитого на Сихові пішохода

ДТП

Водій подав до суду заяву, у якій просив закрити провадження

У Львові водій, який збив на Сихові людину, уникнув покарання. Суд закрив справу у зв’язку із закінченням строку накладання адміністративного стягнення.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/756/23.

Встановлено, що аварія сталася наприкінці листопада 2022 року у Львові на вул. Хуторівка, 4Б. Водій, керуючи автомобілем Ford Ecosport був неуважним та наїхав на пішохода, який йшов у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення пішохід отримав тілесні ушкодження та зазнав матеріальних збитків.

Зазначається, що інцидент стався 29 листопада 2022-го, втім протокол складено 20 січня 2023 року. Наприкінці лютого 2023-го справу було направлено із Залізничного районного суду м. Львова до Сихівського районного суду м. Львова.

Справа надійшла у суд лише 28 березня 2023 року, відтак на момент її розгляду закінчився тримісячний строк накладення адміністративного стягнення за вчинене порушення. Зокрема, водій подав до суду заяву, у якій просив закрити провадження.

Так, Сихівський районний суд м. Львові постановив закрити справу у зв’язку із закінченням строку накладення адмінстягнення.

 Нагадаємо, раніше Яворівський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водійку мікроавтобуса, яка не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічне узбіччя та з’їхала у кювет, де транспорт перекинувся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності