• Головна
  • Новини Львова
  • Пропонував 500 грн, щоб відпустили поїхати п’яним: у Львові патрульні спіймали горе-водія

Пропонував 500 грн, щоб відпустили поїхати п’яним: у Львові патрульні спіймали горе-водія

ДТП
Фото: pexels

Чоловік відмовився пройти перевірку на стан сп‘яніння за допомогою приладу Drager

У неділю, 16 квітня, близько 1-ї години ночі, патрульні зупинили автомобіль Daewoo Lanos на вулиці Стрийській, водій якого порушив ПДР та пересувався містом у комендантську годину.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Під час перевірки документів патрульні з’ясували, що керманич позбавлений права керування транспортними засобами. У 34-річного водія інспектори виявили очевидні ознаки алкосп’яніння.

Патрульні запропонували пройти перевірку на стан сп‘яніння за допомогою приладу Drager, або ж у медичному закладі, однак чоловік відмовився.

Правоохоронці винесли на водія постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) та склали протокол за ч. 2 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп‘яніння повторно протягом року) КУпАП.

Інспектори повідомили чоловіку про те, що йому заборонено подальше керування автівкою. Мешканець Львівщини запропонував поліцейським хабар, щоб вони дозволили йому поїхати. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за такі дії громадянин не реагував.

В момент спілкування водій відкрив двері службового автомобіля та, присівши, залишив в салоні гроші у сумі 500 гривень. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, вночі у селі Малі Підліски, що на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участі водія сервісу «Bolt». За свідченням очевидців, водій, перебуваючи в стані ймовірного алкогольного сп'яніння, вчинив автопригоду на кільці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності