Поліцейські з батальйону «Львів» боронять від окупантів Бахмут (фото)

Поліцейські з батальйону «Львів» боронять від окупантів Бахмут (фото)

Бійці батальйону з 2014 року воюють на сході України

Бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» виконують бойові завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Вони проводять контрдиверсійні та оперативно-пошукові заходи, виявляють диверсантів та колаборантів, несуть службу на блокпостах, а також підтримують правопорядок та допомагають місцевим мешканцям, повідомили у поліції Львівщини.

Добровольчий підрозділ був сформований 16 квітня 2014 року для участі в антитерористичній операції. Після навчань та бойового злагодження у липні правоохоронці вирушили на схід України для участі в бойових діях проти терористів та російських загарбників, де воюють і сьогодні.

«Зараз ми виконуємо бойові завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках. Задачі там у нас різні – проведення контрдиверсійних та оперативно-пошукових заходів, виявлення диверсантів, колаборантів, несення служби на блокпостах, підтримання правопорядку в населених пунктах, допомагаємо місцевим мешканцям», - розповів командир підрозділу, полковник поліції Роман Кровіцький.

Він зазначив, що сьогодні кожен боєць батальйону має одну найголовнішу мрію, спільну на всіх.

«Усі ми добре вмотивовані, налаштовані рішуче і маємо намір повертатись додому лише з перемогою», - наголосив командир підрозділу.

Нагадаємо, вже вісім місяців поліцейські-добровольці  батальйону поліції «Львів» Анастасія Комлик та Роксолана Кошіль виконують бойові завдання у найгарячіших точках України. Раніше дівчата вдвох відвідували спортивний зал та займалися легкою атлетикою. Натомість тепер вони страхують одна одну під час бойових завдань.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності