Захисники зі Львівщини боронять Бахмут від російських окупантів: як це відбувається

Захисники зі Львівщини боронять Бахмут від російських окупантів: як це відбувається

Артилеристи та десантники не дають ворогу просунутись в глиб міста

Вздовж всієї лінії фронту в зоні відповідальності Східного угруповання військ воїни ведуть інтенсивні бойові дії. Зокрема на Бахмутському напрямку постійно знищується ворожа техніка, жива сила противника та ворожі склади.

Одними із тих, хто активно боронить Бахмут від атак російських окупантів, є захисники зі Львівщини, зазначив командувач Сухопутними військами, генерал-полковник Олександр Сирський, повідомляють у пресслужбі Львівської ОВА.

Так, артилеристи 24-ї бригади ім. Короля Данила завдають потужних ударів по позиціях ворога.

«Нині воїни тримають свій фронт під Горлівкою. Ділянка фронту між Бахмутом та тимчасово окупованою Горлівкою – це місце, де попри перевагу у силах росіяни так майже і не змінили лінії зіткнення», - йдеться у повідомленні.

Водночас десантники 80-ї бригади стримують штурми противника не даючи йому просунутись вперед.

«Лише за добу, десантно-штурмове відділення знищує 10-15 вагнерівців на Бахмутському напрямку. А завдяки аеророзвідці артилерія бригади розбиває опорні пункти противника та підтримує вогнем наші штурмові групи, які відбивають у ворога українські території», - розповів генерал-полковник Сирський.

Нагадаємо, бійців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила зі Львівщини відзначили високими державними нагородами за службу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності