• Головна
  • Новини Львівщини
  • Зв’язок львівської пенсіонерки з Медведчуком та будівництво нового заводу: головні новини Львівщини за 28 лютого

Зв’язок львівської пенсіонерки з Медведчуком та будівництво нового заводу: головні новини Львівщини за 28 лютого

  • Оточення екснардепа й кума Путіна Віктора Медведчука та його бізнес-партнера Тараса Козака записало частки у кількох київських компаніях з активами на сотні мільйонів гривень на 62-річну пенсіонерку зі Львова Ольгу Куць. Зокрема, пенсіонерка зі Львова зазначена як особа, що отримує прибуток від компанії «Істбуд», на яку оформлено майже гектар землі на бульварі Дружби народів, орієнтовною вартістю у 160 мільйонів гривень. Проте вона заявила, що не отримувала і не отримує ніяких коштів з цих фірм і залюбки позбулася б цих активів.
  • У Львові планують обгородити Марсове поле та забрати рештки воїнів радянської армії та карального органу СРСР НКВС, які там поховані. За словами директора Личаківського кладовища могили на Марсовому полі копають зранку перед похованням, адже непокояться, що ввечері хтось з родичів, які відвідують загиблих, можуть не помітити виритих ям.
  • На Львівщині планують збудувати ще один завод. За словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, таке бажання висловила компанія «Карпатські мінеральні води». Зазначається, що завдяки новому заводу на Львівщині створять додаткових 300 робочих місць. Будівництво розпочнуть вже цієї весни.
  • У Львові на території спадщини ЮНЕСКО незаконно приватизували нерухомість. Жінка придбала половину квартир та частину підвальних приміщень багатоквартирного будинку. Згодом вона об’єднала їх в єдину новоутворену групу нежитлових приміщень, але з незаконно приєднаною площею майже у 110 кв м.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності