На Львівщині чоловік заплатить штраф за побиття падчерки

домашнє насильство
Фото: Freepik

За скоєне кривдник заплатить штраф

Червоноградський міський суд Львівської області покарав штрафом чоловіка, який побив свою падчерку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №944/872/23.

Зазначається, що між чоловіком та його неповнолітньою падчеркою виникли неприязні відносини. Під час конфлікту чоловік вдарив дівчину кулаком по обличчю. Внаслідок удару вона отримала крововилив на губі.

Справу розглядали без проведення судового розгляду у судовому засіданні. Чоловік подав до суду заяву, у якій чоловік згідний із встановленими слідством обставинами.

Встановлено, що чоловік не був раніше судимий, а за місцем проживання скарг на нього не надходило. Також суд не встановив обставини, які обтяжують покарання.

Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Йому призначили покарання у виді штрафу розміром 510 гривень.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік жорстоко побив сусіда, який шумів у нічний час. За словами зловмисника, він зайшов у квартиру сусіда та зробив зауваження стосовно його поведінки у нічний час. У ході конфлікту зловмисник вдарив сусіда долонею по голові та ногою у тулуб.Після того, як потерпілий втратив рівновагу і впав на матрац, обвинувачений продовжив його бити ногами. Зупинився чоловік лише тоді, коли сусід почав кричати та стогнати, далі він викликав швидку медичну допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності