Сидітиме за ґратами: на Львівщині покарали чоловіка за домашнє насильство

тюрма

Кривднику призначили арешт на строк 6 місяців

Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який систематично знущався зі своєї співмешканки.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №441/1165/22.

Встановлено, що чоловік у період з жовтня 2021 року до серпня 2022 року систематично вчиняв психологічне насильство відносно своєї співмешканки, з якою має двох спільних дітей.

Кривдник нецензурно висловлювався, ображав та погрожував побити жінку, внаслідок чого у неї погіршилася якість життя.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину. За його словами, коли він п’яний, то не контролює свої дії та вчиняє сварки. Також обвинувачений додав, що заслуговує на покарання.

Тим часом потерпіла підтвердила систематичні образи та погрози зі сторони чоловіка. Вона зазначила, що скандали погано впливають на виховання дітей. Зокрема, вчителі звертають увагу на негативний психологічний стан дітей.

Обираючи покарання суд врахував, що чоловік вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство, негативно характеризується за місцем свого проживання та не працює. Кривдника визнали винним у вчиненні домашнього насильства та призначили покарання у виді 6-ти місяців арешту.

Нагадаємо, за вчинення домашнього насильства 68-річного стриянина позбавлять волі на півтора року. Чоловік систематичного вчиняв психологічне насильство щодо дружини. Це призвело до психологічних страждань, розладів здоров`я та погіршення якості життя жінки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності