На Львівщині чоловік сяде за ґрати за систематичне насильство над матір'ю

зловмисник
Фото: pexels

Кривдник обзивав маму нецензурними словами та принижував її гідність

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав чоловіка, який систематично здійснював домашнє насильство над своєю матір’ю.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 442/8112/22.

Встановлено, що кривдник у жовтні 2022 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив домашнє насильство щодо своєї матері. Чоловік обзивав її нецензурними словами, принижував її гідність та демонстрував власну зверхність та фізичну перевагу.

Внаслідок такої поведінки сина жінка була у пригніченому настрої, переживала за власне здоров’я, перебувала у тривожному та напруженому стані.

Такі насильницькі дії сина були систематичними, адже до цього моменту він був чотири рази притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

Зазначається, що жінка та її син уклали угоду про примирення. У судовому засіданні чоловік визнав себе винним та щиро розкаявся у вчиненому.

Так, суд затвердив угоду про примирення, визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у виді обмеження волі на один рік.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік заплатить 850 грн штрафу за жорстоке побиття своєї жінки. Чоловік вдарив жінку кулаком у ділянку лівого та правого ока. Далі він повалив її на землю та продовжив бити її кулаками і ногами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності