У Стрийському районі покарали чоловіка, який викрадав з вулиць камери відеоспостереження

Чоловік заподіяв шкоду на 26,7 тис. гривень

Жидачівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який викрадав камери відеоспостереження з вулиць Ходорова Стрийського району.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 443/1430/22.

Зазначається, що чоловік вже був раніше судимий за скоєння крадіжки. Обвинувачений 7 жовтня викрав дві камери відеоспостереження, які були встановлені на залізобетонних стовпцях. Він брав заздалегідь підготовлену драбину, на яку вставав, та за допомогою викрутки демонтовував камери. Загалом обвинувачений заподіяв Ходорівській міській раді шкоду на 26,7 тис. гривень.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою провину та щиро розкаявся. Розповів, що викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

Так, суд визнав чоловіка винним у крадіжці та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років. Втім, чоловіка звільнили від відбування покарання з іспитовим строком два роки.

Нагадаємо, Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок одному зі зловмисників, який у 2018 році разом зі спільниками напав на табір ромів. Внаслідок нападу загинула одна особа, а ще четверо отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності