У Львові серійного крадія посадили на 5 років за ґрати

наручники
Фото: pexels

Чоловік вже був раніше судимий

Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який систематично таємно викрадав чуже майно в умовах воєнного стану.

Про це LVIV.MEDIA дізналося з матеріалів справи № 464/5703/22.

Зазначається, що зловмисник одну з крадіжок зробив у вересні цього року на вул. Стрийській поблизу будинку №71. Переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, він викрав у потерпілого телефон вартістю 5 тис. грн та гроші у розмірі 1130 євро і 4 тис. гривень. Загалом він заподіяв потерпілому шкоди на 52 тис. гривень.

Вже у жовтні чоловік за цією ж адресою, діючи повторно, викрав в іншого потерпілого мобільний телефон вартістю 7 тис. грн, золоте кільце вагою 6,3 грамів вартістю 9 тис. грн, золотий ланцюжок вагою 9,5 грамів вартістю 12 тис. грн, золотий хрестик з розп’яттям вагою 4 грами вартістю 6 тис. грн. Всього чоловік завдав потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 45,3 тис. гривень.

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав та уклав угоду про свою винуватість, яку затвердив суд.

Зазначимо, що чоловік вже був раніше судимий, а саме у червні 2022 року, Тернопільським міськрайонним судом Тернопільської області до 5-ти років позбавлення волі. Однак він був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки.  

Так, розглянувши матеріали справи, Сихівський районний суд м. Львова визнав винним чоловіка та призначив йому покарання у виді 5-ти років та 1 місяця позбавлення волі у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

Нагадаємо, Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок одному зі зловмисників, який у 2018 році разом зі спільниками напав на табір ромів. Внаслідок нападу загинула одна особа, а ще четверо отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності