У Дрогобичі чоловік відбувся умовним терміном за викрадений у знайомої телефон

суд

Обвинувачений вже був раніше судимий

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав умовним терміном чоловіка, який вже був раніше судимий, за викрадений у знайомої телефон.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 442/6647/22.

Обвинувачений викрав телефон у серпні цього року. Проходячи по вулиці Війтівська Гора у Дрогобичі, він побачив свою знайому. Під час спілкування чоловік помітив у кишені жінки мобільний телефон, який вирішив викрасти.

З метою відвернути увагу жінки, він обійняв її та таємно витягнув з кишені телефон вартістю 2,8 тис. гривень.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину та зобов’язався більше такого не вчиняти. Також він зазначив, що викрадений телефон повернув потерпілій та вибачився перед нею. Просив суд суворо його не карати.

Варто зазначити, що чоловік вже був раніше судимий вироком Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 21.09.2022. Тоді його покарали позбавленням волі на 5 років з іспитовим строком на 2 роки.

Розглянувши всі матеріали справи, суд дійшов висновку визнати чоловіка винним та призначити йому покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання та призначили випробувальний термін строком на 2 роки.

Нагадаємо, Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок одному зі зловмисників, який у 2018 році разом зі спільниками напав на табір ромів. Інцидент стався у червні 2018 року. Семеро зловмисників напали на табір ромів, який розташовувався у лісосмузі біля перехрестя вулиць Трускавецької та Тролейбусної на межі м. Львова і с. Сокільники. Внаслідок нападу загинула одна особа, а ще четверо отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності