На Львівщині чоловік через ревнощі підпалив автомобіль своєї дівчини

Зловмисник відбувся умовним терміном

Жовківський районний суд Львівської області покарав умовним терміном чоловіка, який через ревнощі підпалив автомобіль своєї дівчини.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 444/3147/22.

Інцидент стався у жовтні. Чоловік вирішив помститися своїй дівчині та підпалив її автомобіль Volkswagen Golf.

У суді чоловік пояснив, що він прийшов із села п'яним та через ревнощі посварився зі своєю співмешканкою. Після цього прийшла мати його дівчини та розборонила їх.

Далі чоловік взяв бензин та налив на автомобіль. З першого разу автівка не загорілася, тому він налив бензин на сидіння автомобіля та підпалив. Загасили пожежу вогнеборці, які приїхали на місце події.

На судовому засіданні чоловік визнав свою провину у скоєному. Обвинувачений наніс своїй дівчині матеріальну шкоду на суму 47,9 тис. гривень, яку він сплачує.

Так, враховуючи всі обставини справи, суд призначив чоловіку покарання у виді трьох років обмеження волі, однак звільнив від відбування покарання з іспитовим строком один рік.

Нагадаємо, львів’янина відправили на громадські роботи за побиття своєї бабці. Інцидент стався 31 жовтня. Встановлено, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинив психологічне та фізичне насильство щодо своєї бабці. Зокрема, він ображав її нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та вдарив її ногою у грудну клітку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності