• Головна
  • Світ
  • У Польщі українцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство співмешканки

У Польщі українцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство співмешканки

У Польщі українцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство співмешканки

Убив жінку через ревнощі

В окружному суді в Ополе у Польщі розпочався суд над українцем, який 23 квітня на території Здзешовіце з особливою жорстокістю вбив свою колишню партнерку.

 Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на inpoland.net.pl. 

За словами затриманого, пара рік жила разом в робітничому хостелі. Жінка не працювала, вони полюбляли зазирнути до чарки. Тож через пиятику та постійні сварки власник хостелу вигнав пару з помешкання. 

Чоловік жив у своєму автомобілі, незабаром переїхав на квартиру. З жінкою він лише періодично зустрічався. Тож вона вирішили, що може мати й інші стосунки.

За словами чоловіка, одного дня під час спільної пиятики, жінка зізналася, що йде жити до іншого. Тоді чоловік дістав ніж та порізав їй обличчя.

Травми, завдані жінці, були настільки численні, що прокуратура не змогла порахувати кількість ударів та порізів, нанесених канцелярським ножем. Під час розтину свідчі виявили три колото-різані рани грудної клітки та рану шиї, довжиною 16 сантиметрів. А також — вертикальну рану, довжиною 12 сантиметрів. Вона була від скроневої ділянки до щелепи, спричинила сильну кровотечу та смерть жінки.

Обвинувачений у вбивстві зізнався. Тепер йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 3 грудня у польському населеному пункті Вжесьце Поморського воєводства вщент згорів будинок, у якому проживали українські біженці.

Додамо, з березня 2023-го українські біженці у Польщі платитимуть за перебування у центрах колективного розміщення. Платитимуть за проживання ті біженці, які перебувають у польських колективних закладах розміщення понад 120 днів. Спочатку вони покриватимуть 50% вартості проживання, а через декілька місяців — 75%.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності