Найкращих спортсменів Львівщини у 2022 році відзначили нагородами (фото)

Найкращих спортсменів Львівщини у 2022 році відзначили нагородами (фото)

Також під час заходу погасили марки та конверти із зображеннями найкращих спортсменів Львівщини 2022 року

У четвер, 22 грудня, у сесійній залі Львівської облради відбулося засідання Олімпійської ради Львівщини. Зокрема, під час цього засідання відзначили найкращих спортсменів області цього року та їх тренерів. Їм вручили подарунки та погасили тематичні конверти і марки.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Під час заходу відзнаки найкращих спортсменів 2022 року вручили Павлу Коростильову (кульова стрільба) та Олександрі Хоменець (вільна боротьба). Відзнаки найкращих тренерів отримали Сергій і Валентина Коростильові (тренери Павла Коростильова) та Андрій Бирка (тренер Олександри Хоменець).

Зазначимо, що цьогоріч Павло виборов першу для Львівщини ліцензію на Олімпійські ігри у Парижі. Спортсмен здобув 4 медалі на чемпіонаті світу в Каїрі, серед яких золота. А на чемпіонаті Європи у Вроцлаві Павло виборов 3 медалі. Натомість 19-річна Олександра Хоменець цьогоріч стала віцечемпіонкою світу серед дорослих та чемпіонкою Європи серед юніорів.

Крім того, Максим Козицький подарував пістолети зі стрільби кульової провідного виробника спортивної зброї «PARDINI» спортсменам Юлії Коростильовій, Анастасії Німець, Володимиру Пастернаку та Глібу Кігітову.

Також під час заходу погасили марки та конверти із зображеннями найкращих спортсменів Львівщини 2022 року.

Нагадаємо, у Львові відбувся фінал чемпіонату України з боксу серед молоді. Він об'єднав понад 200 молодих майстрів з усіх куточків нашої держави, у фінал пройшли 42 спортсмени. За результатами змагань сформують національну збірну команду України для участі в подальших чемпіонатах Європи та світу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності